Salon Director & Senior Hair Dresser
Erfaren Frisör till Djursholm Hår – Balmain Paris Hair Couture SalongDjursholm Hår går nu ihop med Balmain Paris Hair Couture och tar sitt erbjudande till nästa nivå. Vi strävar efter att skapa en unik och högkvalitativ upplevelse för våra kunder och vill därför satsa på att bygga ett team i världsklass.Vi letar efter en erfaren frisör som vill bli en del av vårt team och bidra till att höja nivån på våra tjänster. Vi söker dig som är passionerad för ditt yrke och har en stark känsla för kundservice.
Krav:
En erfaren frisör med flera års arbetslivserfarenhet inom hårbranschen.
Utbildning och diplom från frisörskolan är ett plus.
Om du är redo att utvecklas som frisör och tror att du har den erfarenhet och passion som krävs för att lyckas hos Djursholm Hår - Balmain Paris Hair Couture Salong, tveka inte att ansöka. Skicka din ansökan och CV till ann@djursholmshar.se. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Arbetsuppgifter & ansvar
- Klippning
- Personal
- Kundupplevelse
- Inköp
- Planering av marknadsföring

Vi tror att du är en ambitiös person som förstår utmaningarna med att driva en salong med bra service och kvalitativa tjänster. Vi tror att du är en person som går igång på utmaningar och strävar alltid efter att lära dig och bli bättre. Vi erbjuder bra ersättning och förmåner. 
Ansök genom att skicka ditt CV till ann@djursholmshar.se
. Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din
ansökan
Skriv ett mail till oss bifoga gärna CV.
Maila oss